Solusi



Gutter Guard Parts

Gutter Guard Parts

Peak Fasten Tech minangka produsen Parts Gutter Guards profesional lan panyedhiya solusi ing China. Kita duwe spesialisasi nyedhiyakake Parts Pengawal Talang, lan nggawe Parts Pengawal Gutter kanthi khusus luwih saka 10 taun.

Sinau luwih lengkap


Elektronik Kasus Enclosure

Elektronik Kasus Enclosure

Peak Fasten Tech minangka produsen Kasus Kandang Elektronik profesional lan panyedhiya solusi ing China. Kita wis khusus nyedhiyakake Kasus Enclosure Elektronik luwih saka 10 taun.

Sinau luwih lengkap


RC hobi & bagian pinball

RC hobi & bagian pinball

Peak Fasten Tech minangka produsen hobi & pinball RC profesional lan panyedhiya solusi ing China. Kita duwe spesialisasi ing bagean hobi RC & Pinball kaya Color Nylon Lock Nut, Pinball Shoulder Bolt, Aluminium Pinball Screws, Skateboard Hardware lan bagean hobi liyane luwih saka 10 taun. Umume digunakake minangka bagean kanggo mesin pinball, mobil RC, pesawat RC, skateboard dll.

Sinau luwih lengkap


Kendaraan Anti-maling & DIY

Kendaraan Anti-maling & DIY

Peak Fasten Tech minangka pabrikan DIY & Aksesoris Kendaraan profesional lan panyedhiya solusi ing China. Kita duwe spesialisasi ing bagean Anti-maling & DIY Kendaraan kaya Kacang Anti-maling, Bolts Anti-maling, Kunci Anti-maling, bagean refit DIY warna lan bagean sing gegandhengan luwih saka 10 taun. Umume digunakake minangka bagean kanggo lampu mobil, sepedha, sepedha elektronik, skuter lsp.

Sinau luwih lengkap


Bagean tank panyimpenan & aksesoris

Bagean tank panyimpenan & aksesoris

Peak Fasten Tech minangka produsen bagean & aksesoris tank Storage profesional lan panyedhiya solusi ing China. Kita duwe spesialisasi ing bagean & aksesoris tank Panyimpen kaya bolt mata palsu 3/4â €, kacang swiwi 3/4â € NPT lan bagean sing gegandhengan luwih saka 10 taun. Umume digunakake minangka bagean kanggo tangki panyimpenan anggur, tangki panyimpenan banyu, tangki panyimpenan gas, katup lsp.

Sinau luwih lengkap


Telekomunikasi

Telekomunikasi

Kita nyedhiyakake macem-macem produk sing padha kanggo bidang teknologi komunikasi sing wiyar: pengikat kita saka sekrup mikro sing digunakake ing elektronik kanggo pengikat kanggo sistem satelit, dirakit minangka kit (sekrup, kacang, mesin cuci) lan disegel ing tas plastik gumantung ing syarat pelanggan. Kita tansah seneng teka munggah karo solusi individu kanggo panjalukan khusus, apa padha hubungane karo desain produk, pangiriman utawa layanan.

Sinau luwih lengkap


Produksi energi

Produksi energi

Kita njupuk syarat kualitas sing ketat ing industri minyak lan gas sajrone pangembangan produk. Iki kalebu laboratorium tes sing kapisah kanthi sistem semprotan uyah kanggo nemtokake resistensi karat, manajemen kualitas sing luar biasa, lan proses sing dipantau kanthi sistematis. Kabeh iki njamin penilaian lan sertifikasi kanthi cepet dening auditor eksternal lan njamin pangiriman pas wektune, sanajan ing segara dhuwur.

Sinau luwih lengkap


Elektronika

Elektronika

Precision maksimum ing malah ukuran cilik - kita nyedhiyani ngawut-awut standar lan bagean khusus kanggo sawetara komponen electrical lan elektronik, lan mesthi padha tundhuk karo kabeh norma cocog. Kanggo bagean kapapar kayata ngawut-awut casing, kita kurban ngawut-awut karo katon olahan lan profil tamper-tahan.

Sinau luwih lengkap


peralatan sanitasi

peralatan sanitasi

Fungsi teknis kudu digabung karo tren fashion ing pawon, jedhing lan pipa. Kita sawetara fasteners meets saben requirement nalika nerangake fungsi, bahan lan katon. Saka sekrup standar kanggo ukuran khusus kanggo desain khusus - ing kuningan, tembaga utawa stainless steel.

Sinau luwih lengkap


Industri konstruksi

Industri konstruksi

Kanthi efisiensi, portofolio sekrup standar sing akeh lan kemampuan pasokan wektu sing tepat, kita wis mbuktekake awake dhewe minangka mitra sing dipercaya kanggo industri konstruksi. Klien kita ngurmati keluwesan kita sajrone proyek lan keahlian manufaktur nalika nerangake panjaluk khusus kayata syarat optik tartamtu.

Sinau luwih lengkap


Industri sepeda

Industri sepeda

Minangka supplier lengkap, kita nyedhiyakake kabeh sekrup standar lan khusus lan bagean khusus khusus pelanggan. Keahlian industri kita yaiku bagean senyawa sing dikurangi bobot, operasi sekunder sing efisien kayata ngowahi lan ngebor, lan permukaan rampung sing cocog karo syarat desain sing paling nuntut.

Sinau luwih lengkap


Otomotif

Otomotif

Disertifikasi miturut ISO TS 16949, kita kerja kanggo OEM lan pemasok sing kondhang. We offer sawetara kebak mesin standar lan ngawut-awut poto-nutul (kanggo logam cahya lan plastik) lan Pabrik bagean khusus karo geometri Komplek, selaras karo pembangunan produk. Kanthi manajemen kualitas sing canggih, 100% inspeksi pungkasan lan pangiriman langsung menyang jalur produksi, kita nyukupi spesifikasi standar industri sampeyan lan nyuda beban kerja departemen tuku sampeyan.

Sinau luwih lengkap
To Top
Tel:+86-755-27526563 E-mail:sales@peakfasten.com